Støtteforeningen

Spjald Fritidscenter

3,5 km
5 km
10 km
Denne strækning kom med for første gang i 2012. Ruten er lagt på stier og veje i eller lige omkring Spjald. Ruten er tiltænkt de, der blot vil gå en tur i den gode sags tjeneste. den er velegnet til personer hvor mobiliteten kræver hjælpemidler. Og så har den en længde, der er god til løbere, som først lige er startet op. Der er start kl. 10.00. Da det er en rute absolut uden konkurrence-moment, er der heller ingen præmier at hente. Dog er der præmier fra vores hovedsponsor til børne- og ungdomsrækkerne. Og så er der lodtræknngen på løbenumrene, som kan give gevinst. Prisen er 50,- kr.
I finder ruten på:
 
Ruten følger stier og veje som tidligere år. Dog er start og mål ændret, da der nu startes fra byfestpladsen. Den kan benyttes af alle. Og kan også udfordre alle. Ruten er med tidtagning og der er præmie til den hurtigste i hver række. Der er start kl. 10.00. Prisen for løbeturen er 100,- kr.
I finder ruten på:

http://ruteplanner.iform.dk/rute/spjald/5-km-spjald-loeb/map

10 km er ligeledes ændret efter start og mål er flyttet til byfestpladsen. Men i hovedtræk følger den ruten fra tidligere år. Bl.a. er en del af ruetn lagt på den gamle jernebane, der blev nedlagt omkring 1960, og hvor der nu er anlagt en sti. Ruten kan godt give løberne udfordringer. Også her er der præmie til den hurtigste i de enkelte klasser. Der er start kl. 10.00. Prisen er 100,- kr.
I finder ruten på:
     
   
 
©2016 - Spjaldlobet.dk - Spjald Løbet er arrangeret af støtteforeningen - Spjald Fritidscenter