Støtteforeningen

Spjald Fritidscenter

Spjald-Løbet 2019 lørdag den 1. juni.

For 4. gang er der motionsløb i forbindelse med byfesten i Spjald. I år er det 11. gang løbet afvikles.

Med godt 200 deltagere sidste år, er håbet det samme i år. Igen i år har vi allieret os med Charlotte Skaarup, der udover at være vores samerit, også kan fortælle om produkter fra FOREVER LIVING, som hun er forhandler af og som noget nyt tilbyder hun i år massage af ømme nakkemuskler.

Vi havde sidste år den glæde, at flere skoleelever var ude på ruterne. Det håber vi fortsætter i år. Indtil nu er det især Grønbjerg Friskole, der bidrager med livsglade løbere. Vi håber stadig der dukker flere løbere op fra Spjald Skole. Med børn og unge som deltagere, skabes der en helt fantastisk stemning omkring målet og byfestpladsen og garanteret også ude på ruterne. Vi håber også på fremgang i deltagertallet hos de voksne. 

I år har vi ikke ½ maraton på programmet. så kl. 10.00 sender vi alle løbere afsted på de 3 øvrige ruter, 3,5 km - 5 km - 10 km.

Igen i år er der præmier til den første i mål på de enkelte ruter. Det er gavekort til byens butikker til nr. 1 i rækkerne for 5 og 10 km samt til nr. 1 i de yngste rækker på 3,5 km. Til nr. 2 og 3 er der præmier af Ringkjøbing Landbobank.

Vi har ingen præmier til de voksne, som løber 3,5 km. Da denne rute blev tilknyttet løbet, var det som et ønske fra flere, der gerne ville gå en tur, for på den måde at støtte det gode formål løbet er startet for. Nemelig at støtte op om vores idrætscenter.

Også i år bliver tidtagningen med chip. Takket være støtte fra EDC Videbæk, har vi igen en aftale med DGI, som kommer med deres udstyr. Og takket være en ekstra bevilling fra vores Hovedsponsor Ringkjøbing Landbobank kommer der nu chip på løbenummeret.

 

ÅRETS POKALER

2016 BLEV SIDSTE ÅR VANDREPOKALEN FRA RINGKJØBING LANDBOBANK BLEV UDDELT. DEN BLEV EJENDOM FOR ÅRETS HOLD 2016: KP's LØBEKLUB.

I 2017 uddelte vi for første gang pokaler til årets hold og årets skolehold. i 2017 blev det ÅRETS HOLD 2017: BILLIG ARBEJDSTØJ.DK og ÅRETS SKOLEKLASSE 2017: 1. KLASSE SPJALD SKOLE.

I 2018 blev ÅRETS HOLD: BILLIG ARBEJDSTØJ.DK (igen) OG ÅRETS SKOLEKLASSE: 3. KLASSE SPJALD SKOLE.

Med pokalerne følger kun æren, men den er også værd at kæmpe for. Vi glæder os til at se Jer igen.

 

©2016 - Spjaldlobet.dk - Spjald Løbet er arrangeret af støtteforeningen - Spjald Fritidscenter