Spjald Løbet

Støtteforeningen - Spjald Fritidscenter

Spjald-Løbet 2018 lørdag den 2. juni.

For 3. gang er der motionsløb i forbindelse med byfesten i Spjald. I år er det 10. gang løbet afvikles, men det er først næste år vi fejrer 10 års jubilæum.

Med knap 200 deltagere sidste år, er håbet det samme i år. Vi også i år allieret os med Charlotte Skaarup, der udover at være vores samerit, også kan fortælle om produkter fra FOREVER LIVING, som hun er forhandler af.

Vi havde sidste år den glæde, at flere skoleelever var ude på ruterne. Det ser ud til at blive tilfældet igen i år. Det er Spjald skole og Grønbjerg Friskole, der bidrager med livsglade løbere. Med børn og unge som deltagere, skabes der en hel fantastisk stemning omkring målet og byfestpladsen og garanteret også ude på ruterne. Vi håber også på fremgang i deltagertallet hos de voksne. 

Normalt sender vi ½ maraton afsted kl. 10.00, men forhåndstilmeldingen har været sløj, så i skrivende stund hænger ruten i en tynd tråd. De seneste to år har blot 10-12 løbere været ude på ruten. Det er for lidt, set i lyset af det store arbejde, der er forbundet med netop den rute. Bliver den aflyst, får de tilmeldte direkte besked, så de kan vælge ny rute eller melde fra. De øvrige ruter starter samlet kl. 10.30.

Sidste år var det vores nyvalgte borgmester, Hans Østergaard, der sendte løberne afsted. Hvem det bliver i år, vælger vi at vente med at afsløre, til vi rammer dagen.

Igen i år er der præmier til den første i mål på de enkelte ruter. Det er gavekort fra Ramsing Shopping Center.  I år er der ligeledes præmier til nr. 2 og 3. De er skænket af Ringkjøbing Landbobank.

 

I år bliver tidtagningen med chip. Takket være støtte fra EDC Videbæk, har vi aftale med DGI, som kommer med deres udstyr. Og takket være en ekstra bevilling fra vores Hovedsponsor Ringkjøbing Landbobank kommer der nu chip på løbenummeret.

 

ÅRETS POKALER

2016 BLEV SIDSTE ÅR VANDREPOKALEN FRA RINGKJØBING LANDBOBANK BLEV UDDELT. DEN BLEV EJENDOM FOR ÅRETS HOLD 2016: KP's LØBEKLUB. 

I 2017 blev der i stedet uddelt to pokaler. En til årets hold og en til årets skoleklasse. Det gør vi selvfølgelig igen. Sidste år gik pokalerne til

ÅRETS HOLD 2017: BILLIG ARBEJDSTØJ.DK.

Der medfølger ikke andet end æren, og så måske håneretten overfor andre firmaer det næste år. Nu er der så mulighed for at ta' kampen op.

ÅRETS SKOLEKLASSE 2017: 1. KLASSE SPJALD SKOLE.

Med 16 deltagere var 1. klasse fra Spjald skole årets største hold. Det synes vi skulle belønnes. Så må vi se, om de kan ta' en ny pokal i 2018 år, eller der kommer andre ind i kampen.

Så vi er nu i gang med opladningen til det 10. Spjald Løb. Vi håber og tror på godt vejr og mange deltagere.

©2016 - Spjaldlobet.dk - Spjald Løbet er arrangeret af støtteforeningen - Spjald Fritidscenter